NAVIGATIE

Music overzicht
Zoeken


  RUBRIEKEN

FAQ / Help
Wat mag niet?
WZL Wedstrijden
WZL Chat
WZL Toolbar
WZL Statistieken
WZL leden
WZL shop
E-cards

RSS

Fun-feed
Babe-feed
Stud-feed

Een groot aantal pokerrooms geven de mogelijkheid om poker te spelen op internet en geld te storten via het veilige iDeal betaalsysteem.
Wzl huisreglement
Nieuwkomers
Welkom bij Wzl. Hopelijk zal je het hier naar je zin hebben. Je bent nieuw hier, maar vergeet niet dat wij al een tijdje bestaan.

We raden je dan ook aan om hier eerst een aantal dagen rond te kijken, vooraleer je furieus begint te posten. De kans is immers groot dat hetgene je wilt posten een repost is. Op zich niet zo'n probleem, maar er zijn een aantal 'anciens' die daar niet mee opgezet zijn. Ben je niet zeker of iets aldanniet een repost is, probeer dan eerst even de zoekfunctie.

Neem onderstaande regels zeker even door. Je zal er uit leren, en we menen dat ze jouw verblijf hier op Wzl een pak makkelijker en aangenamer zullen maken!

Neem ook zeker de FAQ- en help-items even door. Je vindt er onder andere hoe je correct post.


Posten
Ga voor je iets post na of hetzelfde in de voorbije week al niet gepost is geweest. Een handig hulpmiddel hierbij is de zoekfunctie.

In de FAQ- en help-sectie vind je informatie over hoe je correct afbeeldingen, film- en geluidsfragmenten en dergelijke post.

Combineer je posts. Wil je bijvoorbeeld verschillende afbeeldingen posten, doe dat dan in één post in plaats van voor iedere afbeelding een nieuwe post te maken.

Repo's, mislukte posts, etc.
Geloof het of niet, maar Wzl heeft best aardig wat leden. En dat aantal groeit nog dagelijks. Nog straffer misschien: de meeste gebruikers bezoeken Wzl maar eens per week!

Met andere woorden: niet iedereen leest alles wat op Wzl wordt gepost. Wees dan ook steeds geduldig als er iemand zich aan een repost waagt.

Het kan voorvallen dat je iets post wat om één of andere reden niet werkt. Zo kan het zijn dat de afbeeldingen die je probeert te posten anti-leech zijn (een beveiliging die sommige websites hanteren ter bescherming van copyrights en bandbreedte). Dit is zelfs in de preview vaak niet meteen merkbaar.
Probeer het in dat geval niet tien keer opnieuw, maar wacht af tot een moderator jouw post aanpast. Hij/zij zal je ook met plezier vertellen wat er fout liep.

Geflame ten gevolge van een repo of een slechte (mislukte) post, zal worden beboet.


Speciale statussen
Sommige gebruikers beschikken over een speciale status. Kay, de ontwikkelaar van Wzl, heeft bijvoorbeeld de status 'God'. Een status is iets wat je op één of andere manier moet verdienen. Je zal dus geen status krijgen door er alleen maar honderd keer over te klagen.

Voor de mods is het verboden om iemand naar eigen goeddunken een status te geven.


My Wzl
My Wzl is je persoonlijke homepagina binnen Wzl. Bezoekers kunnen er een boodschap achterlaten of kunnen je een persoonlijk bericht sturen.

Het maximum aantal persoonlijke berichten is beperkt. Vergeet dan ook niet regelmatig jouw inbox te controleren en gelezen berichten te wissen.

Noch in de shoutbox, noch via persoonlijke berichten is het toegelaten te flamen. Misbruik kan worden gemeld.


Verboden!
Hoewel er hier veel toegelaten is, zijn er toch ook een paar dingen die we niet tolereren.
Onderstaande zaken zijn verboden binnen gans Wzl:
 • Porno/gore/warez/sponsored links en andere dingen die niet door de beugel kunnen
 • Spammen
 • Zinloze replies/posts/polls (waaronder smiley-spammen)
 • Reclame, zonder voorgaande toestemming van Wzl. Eén uitzondering: het aankondigen van evenementen is toegestaan op de geschikte plaats (het muziek-forum).
 • Flamen (maw andere mensen beledigen)
 • Racistische en discriminerende opmerkingen
 • Hacken of poging tot hacken, inbegrepen het onrechtmatig inloggen met iemand anders account.
Wanneer je als bezoeker of gebruiker misbruik vaststelt, dan dien je dit te melden. De moderators zullen in dat geval beslissen wat te doen.

Afhankelijk van de omvang kan misbruik leiden tot een straf of een (tijdelijke) ban.


Naakt
Het posten van naakt op Wzl is in regel verboden. We maken echter volgende uitzondering:
Naakt mag gepost worden
 • Als het smaakvol is (de moderators hebben de dankbare taak hierover te mogen beslissen)
 • Zolang onder de gordel niks zichtbaar is
 • In de categorie 'Babe' of 'Stud'

Moderators
De moderators leiden het dagelijkse Wzl-verkeer in goede banen. Ze zijn de flikken van Wzl. Dat wil echter niet zeggen dat ze zelf de regels aan hun laars mogen lappen. Misbruik door een moderator van één van bovenstaande regels dient eveneens te worden gemeld, en zal eveneens bestraft worden.

De moderators leveren goed werk voor Wzl. Respecteer hen dan ook. "The mod is always right". Ben je echter niet akkoord met het feit dat een post van jou werd gesloten terwijl een andere wel mocht blijven, dan dien je je ongenoegen niet kenbaar te maken in een nieuwe post. Je neemt best contact met ons op, dan bekijken wij het probleem. Een alternatief is het Wzl forum.


Straffen
Bij het overtreden van deze regels zijn er verschillende straffen die we kunnen toepassen. Een aantal mogelijke maatregelen zijn:
 • Het verwijderen van bepaalde of alle berichten, in een bepaalde categorie of overkoepelend
 • Het ontnemen van bepaalde credits
 • Niet meer toestaan te posten gedurende een bepaalde periode
 • Niet meer toestaan in te loggen gedurende een bepaalde periode
 • Een totale ban
De aard van de straf zal uiteraard evenredig zijn met de overtreding. Ben je niet akkoord met een bepaalde straf, dan dien je hiervoor geen nieuwe post te openen. Je kan ons dan beter rechtstreeks contacteren, of je ongenoegen uiten in het Wzl forum.