NAVIGATIE

Freetime overzicht
Zoeken


  RUBRIEKEN

FAQ / Help
Wat mag niet?
WZL Wedstrijden
WZL Chat
WZL Toolbar
WZL Statistieken
WZL leden
WZL shop
E-cards

RSS

Fun-feed
Babe-feed
Stud-feed

Een groot aantal pokerrooms geven de mogelijkheid om poker te spelen op internet en geld te storten via het veilige iDeal betaalsysteem.
Overzicht » Computer » Hardware » iPad vs Samsung Galaxy Tab vs other?
Onderaan pagina
Fels 3.158
wzl-lid
Sinds 2/9/2005
T: 13 R: 12
2/1/2012 - 15:40u | Quote
Hoewel de iPad 3 misschien niet lang meer op zich zal laten wachten, wou ik eens afwegen met welke tablet ik het beste af zou zijn; wat ik zoek/de tablet voor wil gebruiken:

* USB poort is een must (dacht dat de kans reëel was dat het op de iPad 3 zou komen maar dus niet aanwezig op iPad 2) --> voordeel Samsung Galaxy Tab?

* een andere media player dan iTunes (er schijnt een VLC media player app te zijn voor iPad, kan iemand mij zeggen of die goed werkt? Ik heb geen zin om elk .avi filmpke te converteren als ik dit op een iPad wil zien) --> voordeel Samsung Galaxy Tab?

* Iemand al iets opgevangen of er Flash komt op de iPad 3? --> voordeel Samsung Galaxy Tab?

* Voordeel voor iPad is de gigantische app store, maar ik denk dat ik voor een paar spelletjes ook niet mag klagen bij Android, wat denken jullie?--> voordeel iPad?

* Ook zeer belangrijk voor mij is Yelo, televisie kijken op je tablet. Telenet heeft blijkbaar de app uitgewerkt voor de iPad maar ik vind bijna niets terug bij de concurrenten, is dat eigenlijk mogelijk bij de Samsung Galaxy Tab? --> voordeel iPad?


Een deftige comic reader/book reader/browser maar daar denk ik dat ik beide tablets heel snel tevreden zal zijn met de opties.
Momenteel zit er eigenlijk ook niet zoveel verschil in prijs +- € 500, iPas is mss € 20 duurder maar daar val ik nu ook niet over.

Jullie mening? Mss een andere tablet die beter past bij deze opties?

Gelukkig nieuwjaar!
lordfragger
[mod], gewoon [mod]
Sinds 28/6/2004
T:15 - R:3135
2/1/2012 - 18:18u | Quote
Bedoel je een full size usb host poort (om een usb stick ofzo in te steken)? Dan ga je bij 99% van de tablets van een kale reis terug komen vrees ik. Micro usb om aan een pc aan te sluiten is bij de nieuwere modellen al meer en meer een uitzondering...

De asus transformer heeft een host poort in de keyboard dock en mijn archos 101 heeft er ook een (maar dat is een oud, veel te traag toestel imo).

Ipad = itunes, daar zit je sowieso aan vast voor updates en sync.

Flash lijkt ten dode opgeschreven op smartphones en tables, adobe heeft de ontwikkeling van flash voor android stopgezet en apple wil het helemaal niet. Voorlopig kan je op android natuurlijk nog wel de laatste versie gebruiken, maar security wise is dat ook niet lang meer aan te raden.

De app store verschilt niet zoveel meer met de android market, daar zie ik weinig voordeel bij een van de 2, buiten dat het bij apple veel langer duurt voor een update beschikbaar komt door de controles die apple uitvoert. Vernieuwende apps komen ook veel gemakkelijker in de android market omdat apple veel dingen gewoon verbiedt.

Telenet heeft blijkbaar bijna een jaar geleden beloofd dat de android versie van yelo snel beschikbaar zou zijn. Wat ze onder snel verstaan weet ik niet, maar blijkbaar bestaat het nog altijd niet.
Fels 3.158
wzl-lid
Sinds 2/9/2005
T:13 - R:12
2/1/2012 - 20:23u | Quote
Thks, goede info.

Ik wou graag iTunes omzeilen maar vrij logisch dat ik er mee vastzit, (vragen kan nooit geen kwaad )

Ipad heeft teveel voordelen imo dus toch maar wachten op de 3.
Ben Dover 2.956
wzl-lid
Sinds 24/1/2004
T:4 - R:208
4/1/2012 - 19:42u | Quote
Kwa video ook geen probleem voor ipad, er zijn genoeg apps op ipad die "niet apple video's" spelen. Zelf heb ik er een paar opstaan die dit zowel lokaal als via windows share doen.
AntraCite 2.6
wzl-lid
Sinds 28/9/2004
T:2 - R:68
25/1/2012 - 13:40u | Quote
@Ben Dover: Als dat mogelijk is mag je altijd eens de naam van die apps doorgeven voor de windows shares. Soms is "mondelinge reclame" nog beter dan Google...
Ben Dover 2.956
wzl-lid
Sinds 24/1/2004
T:4 - R:208
29/1/2012 - 14:30u | Quote
Ik gebruik vooral AcePlayer en TIOD, maar ik heb ook vlcstreamer (free), GPlayer en PlayerX
 
Bovenaan pagina