Balzak

Balzak home
Verse zak
Archief
Zoeken

  Challenge

Huidige challenge
Archief

  Overige

Artiesten


  RUBRIEKEN

FAQ / Help
Wat mag niet?
WZL Wedstrijden
WZL Chat
WZL Toolbar
WZL Statistieken
WZL leden
WZL shop
E-cards

RSS

Fun-feed
Babe-feed
Stud-feed

Balzak-archief » Balzak#34: "Rimjob" of de eeuwige kwelling van Thantanus
Balzak#34: "Rimjob" of de eeuwige kwelling van Thantanus

door: Vanmol

 Het is een dag zoals er dertien in een dozijn zijn. Ik kijk naar ‘Het Journaal’ zoals ik dat wel meer doe op gewone dagen. Een journalist zegt zonder emoties dat er in een ver land weer eens een 100tal onschuldige kinderen slachtoffer zijn geworden van zinloos geweld. Zonder emoties. Zouden sommige mensen geen emoties (mogen) hebben? Wel, voor deze bijdrage wil ik me eens niet verstoppen achter een veilige omheining van humor. Ik wil u iets vertellen…

 

Mijn stille sterven 

Is ze weg? Is ze eindelijk weg? Uren heb ik zitten wachten. Tot ze eens een boodschap zou gaan doen, een praatje met de buurman zou gaan maken of van de trap zou vallen. Ik schrik even van mezelf want ik heb het nog steeds over mijn moeder. Wie zou er trouwens de vrouw die hem of haar op de wereld heeft gezet iets willen aandoen? Een verzachtende omstandigheid is wel dat ik nog maar een ukje van vijf jaar ben. 

Mijn bedoelingen zijn niet crimineel. Zeker niet. Ik ken een jongetje van vijf dat eens bijna het ouderlijk huis in brand heeft gestoken. Zo vurig ben ik nu ook weer niet, maar ik brand wel van verlangen. Snoep wil ik, snoep!. De snoep wordt in de bovenste kast bewaard want daar kan ik volgens mijn moeder niet aan. Snoepen mag van haar, maar slecht eenmaal per week want anders word ik te dik. En het is natuurlijk ook slecht voor de tandjes,… Ik neem een stoel en als een volleerd acrobaat baan ik mij een weg naar de bovenste kast. Ik zie de “snoepdoos” al staan en ben klaar om de inhoud te verorberen zoals een wild beest wel eens doet met zijn prooi. Trillend houden mijn beide handen ze vast. Mijn linkerhand kan zich al niet meer bedwingen en gaat al op zoek naar wat zoetigheid. Er steken al wat zuurtjes in mijn mond, ik steek een lolly achter mijn oor. Niemand anders thuis, enkel ik en de snoepdoos. Geen enkel geluid, geen piepende muis, geen zingende buurvrouw.

Toch voel ik iets. Ik voel ogen branden op mijn rug. Elke beweging die ik maak wordt nauwkeurig in het oog gehouden. Ik draai me op en kijk mijn moeder recht in de ogen. Een ordinaire dief ben ik. Geen woord heeft ze gezegd. Als een dief in de nacht sloop ik naar mijn kamer. Aan een simpele ‘sorry’ heb ik zelfs niet eens gedacht. Die dag heeft ze geen woord meer tegen mij gezegd. Ik ben toen door de afschuwelijke stilte voor de eerste maal “gestorven”. 

We zijn nu dertien jaar verder. Weer voel ik die brandende ogen op mijn rug. Ik haal enkele spullen uit mijn jas: kauwgom, een tijdschrift, enkele aanstekers en nog wat kleine prullen. Deze keer is het niet mijn moeder, maar de winkeljuffrouw die naar me kijkt. Een ordinaire dief ben ik. Betrapt op winkeldiefstal. Ik schrik van mezelf. Betrapt zoals een kleine jongen die stiekem wat snoep steelt. De winkeljuffrouw, de klanten, de zogenaamde “ramptoeristen,… niemand zegt iets, maar hun gezichten zeggen meer dan duizend woorden. Deze keer geen kamer om naar toe te vluchten. Iedereen blijft me aanstaren, het blijft echter muisstil. Het stille sterven. Buiten hoor ik sirenes loeien… 

Kleine jongens worden groot, grote jongen worden klein.door: Canasaricus


door: Nozzman


door: Kito


door: Tom


door: Klier


door: Tom


door: Vanmol

Het is weeral even geleden dat ik nog eens met een column voor de dag kwam. Maar dit heeft zo zijn redenen. Mijn heldaftig optreden in vorig avontuur deed de ronde van Vlaanderen binnen een tijd waaraan Johan Museeuw, zelfs na het verorberen van een gesneden brood met wespen, een angel aan kan zuigen. Mijn mailbox werd al snel volgepompt door vacatures van de BOB, Interpol, de CIA, MI6 en Le Guide Michelin. Ik besloot steevast al deze aanbiedingen te negeren. Enkele uren en wodka’s later echter, bedacht ik mijn leventje laatste tijd lang niet zo spannend was als Beyoncé haar slipjes. Ondertussen was er ook een nieuw aanbod binnengegooid in mijn mailbox:

Wij zoeken een geheimagent voor speciale missies.

VEREIST PROFIEL: Tussen de 21 en de 35 jaar oud, intelligent, sportief, discreet, blanco strafblad, in bezit van een rijbewijs, niet betrokken in een verkeersongeval laatste 5 jaar (zeker geen fietseraanrijding), in bezit van een zwembrevet 25 meter.

O.R.G.G.U.Y. – 0800 69 007

- Deze mail verwijdert zichzelf binnen 3 uur. -

Een half uurtje googlen, 23 pornosites en 124 popups later moest ik besluiten dat het om een uiterst geheime organisatie moest gaan. Het nummer onderaan de mail bleek mijn enige aanknopingspunt… Ik nam mijn rekenmachine en toetste het nummer in. Achteraf leek het mij een beter idee om eens dezelfde handeling op mijn GSM te proberen.

“Pizzeria Antonio.” “Orgguy?” “Sorry, ik moet werken vanavond. Een andere keer misschien. Maar kan ik alvast uw bestelling aannemen?” Eigenlijk had ik best wel honger. “Een pizza frutti del mar graag.”

Ik gaf mijn adres door en kreeg als antwoord dat mijn pizza binnen een half uurtje geleverd zou worden. Een 40-tal minuten later weerklonk de deurbel. Ik verwachtte mij aan een Men-In-Black-achtig figuur. In plaats daarvan stond een puistige puber, volgens mijn badge Jan genaamd, met een pizzadoos wat spastisch met zijn kraterkop naar de heldere sterrenhemel te staren. Ik vroeg hem maar niet of hij misschien zijn spiegelbeeld in de maan herkende. Ik nam mijn avondmaal gretig aan en betaalde Janneke Maan. Terwijl ik mijn pizza binnenschrokte, las ik de mail nogmaals, op zoek naar aanwijzigen. Die vond ik echter niet. Misschien was dit wel de eerste test waaraan de geheime organisatie zijn rekruten onderwierp.

Ik besloot het dan maar over een andere boeg te gooien en mijn computerkennis aan te wenden. Elke computer wordt binnen het internet geïdentificeerd door een zogenaamd IP-adres. Het bleek om een adres van internetprovider Telenet te gaan. Toevallig de werkgever van Isabelle, een ex-collega-studente. Al snel had ik via via haar nummer opgespoord. Ik keek snel even op mijn horloge: half 11. Ik belde haar en nodigde haar uit om vanavond wat te gaan drinken. Ik zorgde er opzettelijk voor dat ik wat zenuwachtig overkwam, zodat ze zou denken dat ik stiekem een oogje op haar had.

Een uurtje later keek ik tegen enkele kilo’s cosmetica, met daaronder haar gezicht, aan. Ik vond het wel een hele prestatie dat ze er in geslaagd was haar al niet zo beperkte lichaamsomtrek nog te doen toenemen. Ik vroeg haar of ze nog steeds bij de netwerkadministratie van Telenet werkte, wat ze bevestigde. Ik loog dat ik al weken anonieme dreigmails ontving en nu wel eens wilde weten wie die flauwe plezante eigenlijk was.

“Lijkt me wel boeiend werk. Is het niet lastig om als meisje binnen zo’n mannenwereldje als ICT te werken?” “Hihi, ik sta mijn mannetje wel.” Ongetwijfeld “Maar je doet het dus?”. Ik keek haar met een Nicolas Cage-blik aan en gaf haar een post-it met het IP-adres en de datum en het tijdstip van de bewuste e-mail. Ze keek er even naar en keek op met een veelbetekenende glimlach op haar gezicht. “OK, ik doe het. Maar voor wat hoort wat...”

Plots zwaaide de deur van de pub open en stapte een onguur type met een lange, druipende regenjas binnen. Hij nam zijn omgeving snel in zich op en zag dat er buiten ons twee en de barman niemand meer aanwezig was. Hij stapte recht op ons tafeltje af, met een gruwelijke grijns op zijn tronie. Hij had beide handen in zijn jaszakken. Er ging een koude rilling door mijn lichaam toen ik plots de bult ter hoogte van zijn handen opmerkte.

De volgende morgen werd ik met een dreunend hoofd wakker. Naast mij hoorde ik geritsel. Langzaamaan opende ik mijne ogen, zodat deze aan het felle licht konden wennen. Bij het eerste beeld dat mijn ogen registreerden waande ik mij in een ware nachtmerrie! Ik bevond mij tot mijn ontzetting plotseling in een oerwoud! Niet in paniek slaan! Het hoofd koel houden! Hoewel dat niet zo evident was gezien de hitte. Het leek wel of ik me zoals mijn pizza van gisterenavond in een oven bevond. Ik keek naar de dichte begroeiing en besloot me er een weg door te banen. Vastberaden trotseerde ik een dal en even later een heuveltje. De omgeving werd steeds drassiger. Zweetdruppeltjes parelden op mijn voorhoofd. Hoe lang zou ik dit nog volhouden?

Mijn hart sloeg een puls over toen ik plots besefte dat in een verwilderde omgeving als deze wel eens gedierte kon schuilhouden. Terwijl deze gedachte mij als een stalker achtervolgde, ging ik door. Ik kon mijn ogen amper open houden doordat puntige steeksels er samenzweerderig aanslagen op beraamden. Het werd ondertussen nog drassiger. Tot overmate van ramp leek alles rondom mij te beginnen beven. Zware schokken herinnerden mij normaals aan de hoofdpijn waarmee ik was opgestaan. Ik besloot wat sneller te gaan. Het ritme waarmee de schokken opgewekt werden verhoogde, waardoor ik mijn snelheid nog wat opdreef. Ondanks de spierkrampen die mij parten begonnen te spelen, gaf ik niet op. Ik zette al mijn gedachten opzij en wendde al mijn wilskracht en energie aan om door te gaan. Plots leken de trillingen te stoppen en werd alles zwart voor mijn ogen, terwijl mijn kop door een verpletterende druk gemarteld werd. Slechts 1 enkele laatste gedachte flitste spookte in mijn hoofd: nooit nog bef ik zo’n volumeus vrouwmens dat uit geëmancipeerde overtuiging Venusmesjes vermijdt!

Nadat de cafébaas gisterenavond de plaatselijke dorpsgek, met als 2de specialiteit potloodventer, op de straatstenen gekeild had, verzocht hij ons vriendelijk ons bezoek af te ronden zodat hij de boel af kon sluiten. Isabol... euh belle zou het adres en de naam die achter de e-mail schuilgingen stiekem voor mij opzoeken op voorwaarde dat ik haar een uurtje sexueel genot geschafte. We waren samen naar haar appartement gereden. Eenmaal in bed deed ik alsof ik plots overvallen door vermoeidheid in slaap dommelde. Zo hoopte ik mijn lot toch te ontvluchten. Wat gelukt was, tot vanmorgen dus... Vlak nadat ze klaargekomen was en mijn gezicht opslokte met haar gigantisch mossel, liep haar wekker af en spoedde ze zich naar haar werk.

Ik had een half uurtje geleden telefoon van Isabelle gekregen waarin ze me de naam en het adres van de anonieme e-mailer doorgaf. Ik hoorde direct aan haar stem dat er iets niet pluis was en had de gegevens dan ook vol ongeloof genoteerd. Dit moest een vergissing zijn! Maar ik was even opgewonden van nieuwsgierigheid als een pedofiel in een kindercrèche. Ik had het adres bijna bereikt en zocht alvast een parkeerplaats uit.

Ik stond voor een groot gebouw, bewaakt door een ijzeren poort. Aan de poort hing een glimmende koperen plakkaat: “Residentie van Premier Verhofstadt”. Rechtsboven hield een camera mij in vizier. Ik plukte nog even een achtergebleven schaamhaar van minstens 15 cm van tussen mijn tanden en belde aan. De grote poort zwaaide open. Toen ik aan de deur aankwam, kwam niemand minder dan onze premier zelf mij met een brede glimlach tegemoet.

“Welkom, welkom! Ik zie dat je het briefje in de pizza gevonden hebt!” “Euh... juist ja.”


Wordt vervolgd...door: St*rfish


door: Nozzman


door: Kito


door: Tom


door: Lectrr


door: Nozzman


door: Kito


Dankzij kanaal twee zijn we er weer aan gekloot.
Ik ging het niet meer over seks hebben en plots zijn ze daar weer met een nieuw seizoen Open en bloot.
Op voorhand was gezegd dat het nieuwe seizoen iets gewaagder ging wezen. De geilzakken onder jullie die hoopten dat Tiyani Kirilof de titel van het programma ter harte zou genomen hebben zijn eraan voor de moeite...ze houd het nog steeds zedig en droog.
Ik heb niks tegen Tiyani,maar mijns inziens is haar prsentatie net dat ietsje te neutraal, te op de vlakte. Als er een seizoen 3 komt zou ik opteren voor Karen ,Kristel en Kathleen 3 van de alom gerespecteerde band k3.
Waarom eigenlijk niet iedere keer een andere astpresentator?
Het thema van deze week was orale seks en die zanger van spring 'jelle' lijkt me de gedroomde co-host voor zo een onderwerp.
De helft van het Citadelpark kan in die mens zijn mond, en nog een stuk watermeloen erbij.
het thema was dus Orale seks.
Orale seks is niet over seks praten,als dat het geval was kon je zeggen dat ik en jij nu orale seks aan het hebben waren maar dat is dus niet het geval.( Hoe graag ik mijn lezers ook heb, the good stuff is voor mijn vriendje Kevin)
orale seks slaat op pijpen en beffen, het doen of nog liever het laten doen.
Over dat onderwerp wordt al zoveel gezeverd,tijdens de daad nog het meest van al.Wat mij tijdens het kijken naar Open en bloot (aangekleed) met verstomming sloeg waren de statistics.
85 procent van de vrouwen likt af en toe de salami maar slechts de helft van de mannen doet de tonguetwister.
De wereld zit vol onrecht. Ik maak ook onmiddelijk de bedenking dat er erg ruw geschat dus 35 procent mannen zijn die erg graag gepijpt worden, maar vies zijn om zelf tot mondwerk over te gaan, de egoisten!!
Waarom de helft van de mannen niet met zijn tong in de buurt van een vagina wilt komen is mij een raadsel.
Het kan natuurlijk zijn dat een groot deel een beftrauma opgelopen heeft na het pogen oraal te bevredigen van een vrouw die nog nooit van water en zeep gehoord had, zodoende ruikend naar de vrijdagse vismarkt in Oostende.
Tegen die mannen wil ik zeggen dat de meeste vrouwen wel Lactacyd femina kennen.
Ik kan me heus wel inbeelden wat een afknapper een ranzige geur moet zijn als je net van plan bent om tot pakweg mond op lulbeademing over te gaan.
Hygiene is belangrijk want geen enkel meisje sabbelt graag op een paling. Mijn standpunt op het vlak van blowjobs is simpel.
Ik ben weliswaar vegetarier maar maak voor sommige stukken vlees een uitzondering in mijn mond.
Slikken zou trouwens gezond zijn en veel vitaminen bevatten.
Toen ik nog school liep moest ik van mijn mama iedere morgen een Yakult drinken, voor de vitaminen.
Ik haatte die zurige smaak en vond het het walgelijkste vitaminendrankje ever.
Tegenwoordig ben ik wat groter geworden'zo een 5 cm denk ik'en vind ik yakult het op 1 na ranzigste. Die brakke ,zoutige spermasmaak is nog net dat ietsje erger, daarom dat ik
het Yukult genoemd heb. Maarja,mannen vinden het geil een meisje dat slikt, dus zuigen, zwijgen en slikken slet.
En direct daarna naar de badkamer hollen om je tanden te poetsen natuurlijk. Natuurlijk hoef je je als meisje nooit verplicht te voelen om te slikken. Ik doe het ook slechts af en toe in een superhete bui of als mijn vriend niet meer aan de noodrem kan trekken. Het maakt niet uit waar een man klaarkomt, als hij maar komt is mijn motto.
Die zoutige smaak zou je trouwens ook kunnen manipuleren, asperges verergen de ranzigheid, terwijl banaan de smaak zoeter maakt.
Toch iets wat ik zou moeten uittesten. Ik plan 1 dezer dagen even naar de fruitwinkel te hollen en mijn vriend een
blowjob te geven met een stuk banaan in mijn mond.
Stel je voor dat je constant slikt..wat zou dat geven aan tafel als je een boertje laat? Ik ben al lang blij dat mijn huidige vriend niet is zoals 1 van mijn exen op seksvlak die blijkbaar geloofde dat een vrijpartij enkel geslaagd was als hij een meisje haar gezicht had ondergespoten.
Wat kan ik er op zeggen, ik heb mijn sexuele voorlichting gekregen aan de hand van mijn vader's jenna Jamesontapes.
Als je zulke dingen al vies vind, dan ga je pas echt grote ogen openzetten over een ander onderwerp uit Open en bloot namelijk 'rimmen'.
Nu,ik had het woord wel al eens gehoord,maar de betekenis ontging me volledig...tot zondag.
Blijkbaar is rimmen het oraal bevredigen van de anus...gatlikken dus.
Individuen op het werk die dus extra hun best doen om een voetje voor te hebben bij de baas noemen we dus geen gatlekkers meer maar gewoonweg 'rimmers'.
Jeanluc, stopt ne keer met de baas te rimmen, enkel Suzy de secretaresse mag dat.
Mijn ervaring met Rimmen is nihil...ik kan het me gewoon niet voorstellen te doen. Als een man bij mij zou blijven aandringen om hem te rimmen zou ik hem Sandra kimmen, namelijk j'aime la vie zingend in zijn frikandel bijten.
Je mag er niet aan denken eraan te willen beginnen en plots Jeezes fuck roepend aan de andere kant van de kamer te zittend bibberend en wijzend en vragend...Is dat hagelslag ofzo?
iedereen kent wel het fenomeen van bruine vlekken in een onderbroek, vanaf nu noemen we dat rimsporen.
Het zou me niet verwonderen of er binnenkort een film met de titel Lord of the rims uitkomt.
The world has changed, i can feel it in the water, i can smell it on frodo's onderbroekske that Sam has given him gisterenavond a great Rimjob in café the prancing pony.
In de film moet het genootschap het opnemen tegen Saruman die een transeksuele operatie heeft ondergaan bij die zot uit de Wellnesskliniek waarbij door complicaties Sarma haar gat ontploft is. Uit nijd beslist ze alle wcpapier van Middle Earth te rippen zodat niemand nog kan rimmen zonder over zijn nek te gaan.Uiteindelijk schrijven ze Sarma in voor beautifull waar ze een nieuw gat voor hem maken en iedereen rimde nog lang en gelukkig vooral Gollem die steeds zichzelf zat te likken onder het kirren van My preciousssss.

In Japan hebben die leperds iets gevonden voor de luie kontvegers, een wc met ingebouwde waterstraal.
Binnenkort komt die vast in Europa uit met ingebouwde hogedrukreiniger. Standje 1..licht straaltje standje 2..grondige reiniging. standje 3...een lavement.
Mijn vriend mag dan wel een propere jongen zijn, als we rollenspel spelen wil ik gerust verpleegstertje of schooljuffrouw zijn maar wcmadammeke is mijn ding niet.
Als je als lezer het dan toch zou willen proberen heb ik een leuke tip. neem een condoom, snij het open en hou dat voor je mond. proper en veilig.
Eigenlijk is dat een tip die evenzeer geld voor al die mannen die niet willen beffen...gebruik gewoon een beflapje om eens te proberen. Zie het als een sinterklaascadeau voor je liefje.

Sinterklaas....de enige bejaarde die ongestoord kinderen snoep en speelgoed aan kinderen mag geven en ze ongestoord op de schoot mag nemen zonder vragen
en verdachtmakingen op te roepen. Ik geef het eerlijk toe,als kind was ik doodsbang voor die figuur. Ik weet ook niet hoe het komt,door het halve schaap rond zijn hoofd, het feit
dat zijn helpers half zwart half blank waren of de verhalen van sommige misdienaars.
Punt is dat ik nooit in de buurt van die Sint wilde komen toen ik kind was en doodsbang werd bij het idee. Ik hen ooit toen ik nog muziekschool deed en ik te horen kreeg dat de Sint
in aantocht was het op een lopen gezet, achterna gezeten door zwarte pieten die met nicnakskes achter mij smeten om mij te doen stoppen.
Ik was wel wat mollig in die tijd, een snoeperke, maar als die nu echt dachten dat ik ging stoppen voor wat droge koekskes hadden ze het zwaar mis. Ik ben nooit meer terug gegaan naar de muziekschool en speel nu enkel blokfluit.
Uiteindelijk kreeg ik op mijn 14de te horen dat sinterklaas een verzinsel was. Dat was een opluchting, maar ook een grote desillusie en een al even zware klap als diegene die ik even voordien had gehad toen bleek dat samson gewoon een pop met een hand in zijn gat was.
Tegenwoordig heb ik enkel nog Kermit de kikker om naar op te kijken. Naar het schijnt is de Sint dit jaar veel van zijn populariteit aan het verliezen, dit omdat er reeds vroeger reclame gemaakt wordt voor Kerst en die bijbehorende baardaap met zijn rendieren. Ik moet die kerstman niet,je ziet zo dat hij een alcoholprobleem heeft en een vrouwonvriendelijke eikel is.
Waarom loopt hij anders constant over straat ho ho ho te roepen. Dat hij maar vlug in het schipperskwartier zijn belleke gaat laten rinkelen. Nee, de sint verdient echt meer aandacht, al was het maar voor de blikken op de gezichten van de kinderen die er echt nog in geloven te zien.

Ik kijk graag samen met het 4jarig dochtertje van mijn vriendin naar Dag Sinterklaas op ketnet met Bart Peeters.
Blij omdat ze niet ziet dat sinterklaas verdacht veel lijkt op de
vergeetachtige huurmoordenaar uit De Zaak Alzheimer.
Want dat vind ik wel wat gevaarlijk. Stel je voor dat een kind dat gelooft plots die gelijkenis ziet tussen zwarte piet en de vader van Jasmijn uit W817.
Vtm heeft zelfs zijn eigen Sinterklaas op de buis en de vorige keer dat ik die zag leek die erg hard op die nukkige flik uit Familie. En dan heb ik het nog niet gehad over al die sinten en pieten die de Carrefours en droomlanden en frituren en seksshops van het land overspoelen.
Over de pieten ga ik het zelfs niet hebben, dat gedoe met schoenschmink maar half aangebracht,er zijn vast wel sympathieke echte kleurlingen genoeg te vinden in dit land.En de sint? Als er maar een soort mijter op staat, een kleed en pluche aanhangt, dan heb je een sinterklaas lijkt het in sommige gevallen. Als een kind dan op zo een sjofele wannabesint zit, ruikend naar Duvel en Chavroux en daar de bakker in herkent dan is dat jammer.
Ik opteer voor minder amateurs, gewoon enkele proffesionele Jan Decleirlookalikes opleiden tot officiele sinten die zich tijdens de maand november enkel bezighouden met Sinterklaaswerk.
In iedere stad een grootse Filip en Mathildeske blijde intrede ook en op 6 december een boksmatch met de kerstman.
De kerstman neemt direct de leiding met grof spel door in't geniep kerstballen te gooien maar sinterklaas laat hem ook niet kennen en begint met zijn staf de kerstman af te rossen.
Hij slaat het kerstmanneke knockout maar wordt gediskwalificeerd en een jaar terug naar de home costa del sol verbannen.
Toch fijne nostalgie die herhalingen van dag sinterklaas elk jaar op ketnet. Ik vraag me af hoe oud de kinderen van Bart Peeters zijn, dat ze in de sint geloven is bijna zeker .
Stel je voor dat je een kind van Bart Peeters bent en je kijkt naar dag sinterklaas.
Hoe reageer je daarop? Op de speelplaats gaan stoefen dat uwe pa beste maatjes met de sint is? Als er je een bullebak wil in mekaar slaan beginnen dreigen van let op, of ik zorg dat ge in de zak van zwarte piet beland. Of naar je pa gaan en terloops iets opwerpen als....Zeg pa,gij hebt toch
connecties he? 1 woord...xbox.
Momenteel lees ik om in de sfeer te blijven het Sinterklaasboek van Marc De Bel. Die Marc De Bel is toch een raar stukske jeugdauteur hoor. Naar Marc's eigen zeggen is hij zo succesvol omdat hij op zijn 11de uit een boomhut gesukkeld is en zijn fontanel nooit dichtgegroeid is en hij altijd
11 jaar gebleven is. T'is er aan te zien. Marc De Bel heeft een vrouw en kinderen.
Alle 11 jarige jongetjes van het land kunnen daar een puntje aan zuigen. Als Marc De Bel's vrouw aan zijn puntje zuigt, is ze dan pedofiel bezig? Mag Marc De Bel nog sigaretten kopen?
Ik ga er geen seconde van wakker liggen.

Het voorbije weekend ben ik naar droomland geweest.
Da's een grote speelgoedwinkel en sinterklaas was daar aanwezig, zittend op zijn troon omringd door pieten.
Ik heb de laatste tijd al zo veel angsten proberen te overwinnen dat ik vond dat 1 dingetje er nog wel bij kon.
Ik wachtte zenuwachtig in de rij op mijn beurt. Toen het aan mij was fronstte Zwarte piet (die volgens mij een vagina had) de wenkbrauwen maar ik ging ongegeneerd op de schoot van de sint zitten.
De holy man stak van wal met de woorden'Hoe heet deze kleine meid?' 'Ik heet Eefje sinterklaas.'
'En is Eefje braaf geweest dit jaar?'
'Af en toe he sint.'
'En welk Cadeau had je dit jaar graag gekregen?'
'Een borstvergroting sinterklaas.'
'Waarom zou je zoiets nodig hebben?Ze zien er toch ok uit?'...Waarbij hij
aandachtig mijn borsten bestudeerde.
'Ja ok, maar ik ben grote fan van Ellen Petri en ik aanzie het als merchandising.'
'Kindje toch, je bent klein van gestalte, en kleine meisjes met grote tieten passen niet, kijk maar naar Georgina Verbaan.'
Ik werd lijkbleek, knikte dat ik het snapte en vroeg dan maar een xbox en nam afscheid.
Had ik toen geweten wat ik vandaag weet, dan had ik iets heel anders gevraagd.
Gevraagd om ervoor te zorgen dat de pil niet belachelijk veel duurder wordt in een tijd dat ze net goedkoper moet zijn voor jonge meisjes. Ik was bijna vergeten dat ik niet meer geloof in sinterklaas.
Eigenlijk hoef ik niet echt iets te vragen.
mijn gezondheid gaat weer beter, ik zie weer de humor van dingen in en vind mijn joie de vivre beetje bij beetje terug. Ik heb terug liefde in mijn leven.
People, it feels so good to be back.
Hugs and kisses.
Snoezelkedoor: SnoezelkeE-mailadres